fbpx
Scroll naar boven

Garden Plaza

Benut je tuin optimaal!

Kom ideeën opdoen in onze showtuin!

Het startpunt voor elke tuin

Heb je net een nieuw huis en wil je je tuin inrichten of wil je gewoon eens iets anders? Dan ben je bij ons aan het goede adres om volop inspiratie en ideeën voor je (ver)nieuwde tuin op te doen. Wij leveren tegels van natuursteen en beton, keramische tuintegels, gebakken stenen en trommelstenen, kunstgras, grind/split, verlichting, blokhutten en tuinhout zoals douglas hout, hardhouten en geïmpregneerde schuttingen, palen, liggers, vlonders en beschoeiingsmaterialen. Keus genoeg!

Snelle levering door eigen productie

Wij produceren zelf en dat maakt dat wij schuttingen en beschoeiingsschotten snel en op specificatie kunnen leveren. Hoger, breder of kleiner. Onze werkplaats probeert zoveel mogelijk aan je verzoeken te voldoen. Zoek je goedkope tegels of juist hoogwaardige geïmpregneerde en kleurechte tegels? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden alleen materialen aan met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor elk budget. Wij werken uitsluitend met vaste leveranciers, zodat wij altijd dezelfde kwaliteit kunnen bieden.

Garden Plaza showtuin

Bijna al onze artikelen zijn te vinden in onze Garden Plaza showtuin. Die is 7 dagen in de week, 24 uur per dag open. Je kunt rustig materialen, kleuren en maten bekijken en combineren. Onze showtuin is niet overdekt, zodat je precies kan zien wat zon, schaduw, weer en wind met de materialen doen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen je bij vragen snel en deskundig op weg met informatie en ideeën.

Kom eens langs en laat je verrassen. Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom bij ons langs in onze showtuin. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.